Wie zijn wij?

Midden in het groene hart van Holland heeft Siloah in Bodegraven twee woonlocaties en een groot dagactiviteitencentrum. Hier bieden wij mensen met een beperking de zorg die ze vragen. Met een enthousiast team van medewerkers geven we hier dagelijks invulling aan.

De Drukkerij

De Drukkerij is één van de dagbestedingsgroepen op DAC De Dorsvloer. De groep bestaat uit 10 cliënten met behoefte aan structuur en duidelijkheid. Zij kunnen eenvoudige werkzaamheden uitvoeren. Onze cliënten genieten van zinvolle activiteiten en worden er blij van als ze voor andere mensen werk kunnen verrichten. Tevreden klanten geeft hen een gevoel van voldoening en eigenwaarde. Graag staan zij voor u klaar!

Het Atelier

Onze cliënten van werkgroep “Het Atelier” maakt de leukste cadeautjes en producten! Kom eens langs in ons winkeltje. Dit kan op werkdagen tussen 9.30-16.00 uur op DAC De Dorsvloer aan de Broekveldselaan 20 in Bodegraven. Ons assortiment is wisselend. Zo hebben we bijvoorbeeld rondom vader-/moederdag de leukste cadeau’s voor vaders en moeders. Ook hebben we veel leuke kraamcadeautjes en een uitgebreide collectie met mooie handgemaakte kaarten! Wij werken ook op bestelling, vraag naar de mogelijkheden! We zijn bereikbaar via telefoonnummer 0172-640045.

De Werkplaats

Dagbestedingsgroep “De werkplaats” biedt cliënten een nuttige dagbesteding. En daar kunt u bij helpen! Cliënten dragen op deze manier bij aan de maatschappij en zo zijn ze duurzaam, nuttig en milieubewust bezig! Een greep uit onze diensten:

In overleg komen wij grof vuil ophalen (in regio Bodegraven of in overleg in omgeving). Wij halen dit uit elkaar en scheiden het afval. Wij verzamelen ook oud ijzer en andere metalen. Ook dit kunnen we in overleg ophalen. Voor meer informatie, bel naar 0172-640046.