Siloah-Geldermalsen DOET

Vindt u/jij het leuk om eens praktisch aan de slag te gaan? Op D.V. 15 en 16 maart worden de landelijke vrijwilligersdagen gehouden. Veel mensen zetten zich dan in voor (zorg)organisaties. Van de organisatie Siloah hopen de dagbesteding ‘Leidsche Hoeven’ in Tricht en de woningen ‘Rietfluit’ en ‘Gerdina’s Hof’ in Geldermalsen dit jaar mee te doen. Hier werken en wonen mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Er is meer dan genoeg te doen. We denken bijvoorbeeld aan spelletjes, klusjes voor binnen- en buiten en het klaarmaken van een maaltijd.
Wilt u op vrijdag 15 maart meehelpen op de dagbesteding ‘Leidsche Hoeven’? Stuur dan een mail naar Marieke Heidekamp: m.heidekamp-heijboer@siloah.nl
Komt zaterdag 16 maart u beter uit en wilt u meehelpen op de woningen ‘Rietfluit’ en ‘Gerdina’s Hof’? Stuur dan een mail naar Carla Lobbezoo: c.lobbezoo@siloah.nl
We hopen op uw aanmelding! Wilt u de aanmelding uiterlijk vrijdag 1 maart met vermelding van uw leeftijd doorgeven?
Vrijwilliger worden
Hebt u 15 en 16 maart geen mogelijkheid om mee te helpen tijdens de SGdoet dagen, maar vind u het wel fijn om wat te betekenen voor uw medemens? U bent welkom als vrijwilliger op de Gerdina’s Hof en de Rietfluit! We zoeken bijvoorbeeld vrijwilligers die gastgezin willen worden, of een avond in de week willen wandelen met een bewoner. We zoeken vrijwilligerswerk dat bij u past en dat u leuk vindt!
Heeft u een dag(deel) over? Op de dagbesteding de Leidsche Hoeven is genoeg werk te doen op de bakkerij, ouderenbelevingsgerichte groep, houtbewerkingsgroep, naai/ateliergroep of in de stal met verschillende dieren.
Neem gerust vrijblijvend contact op voor informatie met de eerdergenoemde contactpersonen.