Siloah biedt begeleide huisvesting aan mensen met een verstandelijke beperking. Het is onze doelstelling om cliënten een thuis te bieden waar ze binnen de eigen mogelijkheden tot hun recht komen. De basis hiervoor is de individuele zorg- begeleidingsplan, dat wordt opgesteld door de zorgcoördinator van de cliënt.

U kunt hier klikken voor een overzicht van de leveringsvormen woonvoorzieningen.

Kleinschaligheid

Bij Siloah ligt de nadruk op kleinschaligheid. Kleinschaligheid draagt bij aan de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening. Een kleinschalige woon- of werkomgeving maakt het mogelijk om iedere cliënt de persoonsgerichte aandacht en begeleiding te geven, die hij of zij nodig heeft om de mogelijkheden te stimuleren. Zorg op maat dus.

Zorgprofielen

De zorg- en dienstverlening van de woonvormen van SIloah is gebaseerd op de zorgprofielen. Een zorgprofiel geeft aan welke zorg iemand nodig heeft die niet langer zelfstandig kan wonen. Het gaat om zorg die noodzakelijk is en zo goed mogelijk bij iemand past. Siloah biedt wonen aan voor alle zorgprofielen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Kijk hier voor meer informatie over zorgprofielen.

Informatie over financiering

Voor de geleverde zorg moet u een eigen bijdrage betalen. De hoogte hiervan is afhankelijk van het eigen inkomen. Deze bijdrage wordt door het Centraal Administratie Kantoor (CAK) rechtstreeks bij u in rekening gebracht.

Meer weten

Wilt u meer weten over wonen? Hebt u vragen over de indicatiestelling of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact ons op. Dit kan via het contactformulier, telefonisch (088-2754598) of via e-mail (clientservicebureau@siloah.nl).