Kom werken op de Leidsche Hoeven

Wij zijn op zoek naar deelnemers die in de houtbewerking, de stal of de moestuin hun handen uit de mouwen willen steken.

Wie zijn wij?
Siloah biedt op de Leidsche Hoeven in Tricht-Geldermalsen (West Betuwe) dagbesteding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Dit doen wij vanuit een reformatorische identiteit. Naast de houtbewerking, de stal en de moestuin heeft de Leidsche Hoeven ook een bakkerij en een zuivelmakerij. De dagbesteding is gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer. We houden hierin rekening met de kwaliteiten en interesses die iemand heeft.

Kom werken op de Leidsche Hoeven!
Ben jij iemand die van aanpakken weet? Zit jij op school en zoek je een leuke werkplek of een vakantiebaantje waarin je jezelf verder kan ontwikkelen? Vind jij het fijn om te werken in een natuurrijke omgeving zonder werkdruk en heb je een passende indicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze enthousiaste begeleiders staan voor je klaar.

Meer informatie
Ben je enthousiast geworden? Leuk! Heb je nog vragen, wil je komen kijken bij de Leidsche Hoeven of wil je je gelijk aanmelden? Neem dan contact op met Allie Pol van het Cliëntservicebureau via a.pol@siloah.nl of 088-2754500 en vraag naar Allie Pol.

Wil je meer weten over de Leidsche Hoeven? Neem dan eens een kijkje op de website.

De Leidsche Hoeven