Kinderdagcentrum

Kinderdagcentrum De Mirte is er voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar met een (ernstige) verstandelijke beperking. In het kinderdagcentrum (KDC) wordt dagopvang, onderzoek, zorg, begeleiding, behandeling en ontwikkelingsondersteuning geboden.

, Gouda

  • Kinderen met een (ernstige) verstandelijke beperking

  • Van 2,5 tot 12 jaar

  • Gouda

In het kort

In het kort

Kinderdagcentrum De Mirte is gevestigd bij de Samuëlschool in Gouda en werkt daar ook mee samen. Door middel van de samenwerking tussen Siloah en de Samuëlschool wordt kinderen een unieke en passende combinatie van zorg en onderwijs geboden. Ofwel zorg, ofwel onderwijs, ofwel beide wanneer dat een meerwaarde voor de kinderen heeft. De vraag en behoeften van het kind zijn leidend. Daarnaast is er ook aandacht voor de ouders, het gezin en de omgeving van het kind.  Met de kennis en expertise vanuit het KDC en de Samuëlschool zal worden gezocht naar de balans tussen de behoefte en mogelijkheden voor zorg of onderwijs. Zo wordt zo optimaal mogelijk bijgedragen aan de ontwikkeling en het leren van het kind op zijn of haar niveau.

Meer weten?

Wil je meer weten over Kinderdagcentrum De Mirte of ga je graag met iemand in gesprek over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Meer informatie

Meer informatie

Wilt u meer weten over het aanvragen van zorg en wat daarbij komt kijken? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina.

Uw zorgvraag