Wonen

Siloah biedt begeleide huisvesting aan mensen met een verstandelijke beperking. We bieden ze een liefdevol thuis, zodat ze zichzelf kunnen zijn en blijvend kunnen ontwikkelen.

  • Zelfstandig wonende cliënten

  • 16 jaar en ouder

  • In de thuissituatie van een cliënt

In het kort

In het kort

Siloah biedt begeleide huisvesting aan mensen met een verstandelijke beperking. Het is onze doelstelling om cliënten een thuis te bieden waar ze binnen de eigen mogelijkheden tot hun recht komen. De basis hiervoor is de individuele zorg- begeleidingsplan, dat wordt opgesteld door de zorgcoördinator van de cliënt. We hebben verschillende leveringsvormen woonvoorzieningen.

Kleinschaligheid

Kleinschaligheid

Bij Siloah ligt de nadruk op kleinschaligheid. Kleinschaligheid draagt bij aan de kwaliteit van de zorg- en dienstverlening. Een kleinschalige woon- of werkomgeving maakt het mogelijk om iedere cliënt de persoonsgerichte aandacht en begeleiding te geven, die hij of zij nodig heeft om de mogelijkheden te stimuleren. Zorg op maat dus.

Zorgprofielen

Zorgprofielen

De zorg- en dienstverlening van de woonvormen van Siloah is gebaseerd op de zorgprofielen. Een zorgprofiel geeft aan welke zorg iemand nodig heeft die niet langer zelfstandig kan wonen. Het gaat om zorg die noodzakelijk is en zo goed mogelijk bij iemand past. Siloah biedt wonen aan voor alle zorgprofielen voor mensen met een verstandelijke beperking.

Financiering

Financiering

Voor de geleverde zorg moet u een eigen bijdrage betalen. De hoogte hiervan is afhankelijk van het eigen inkomen. Deze bijdrage wordt door het Centraal Administratie Kantoor (CAK) rechtstreeks bij u in rekening gebracht.

Meer informatie

Meer informatie

Wilt u meer weten over het aanvragen van zorg en wat daarbij komt kijken? Neem dan een kijkje op onderstaande pagina.

Uw zorgvraag

Meer weten?

Wilt u meer weten over Wonen of gaat u graag met iemand in gesprek over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!