Logeren

Logeren bij Siloah is gezinsondersteunend en biedt aan mensen met een beperking een logeerplaats. Tijdens de logeerperiode kunt u als ouders of verzorgers van uw kind even ’op adem komen’.

, Barneveld , Bodegraven , Geldermalsen , 's Gravenpolder , Moerkapelle , Nunspeet , Rijssen en Urk

  • Thuiswonende cliënten

  • Vanaf 18 jaar tot onbepaalde leeftijd

  • Op locatie van de aanbieder

In het kort

In het kort

Logeren is bedoeld als kortdurende dag- en nachtopvang en is voor alle leeftijden. Op basis van de beschikking of indicatie bespreken we met de cliënt de duur en frequentie. Cliënten met een Wlz-indicatie kunnen gedurende maximaal drie etmalen per week over een jaar gemiddeld (maximaal 156 etmalen per jaar) voor logeerzorg bij Siloah terecht. Siloah biedt logeren in ’s Gravenpolder, Barneveld, Bodegraven, Geldermalsen, Nunspeet, Moerkapelle, Rijssen en Urk.

Voorwaarden

Voorwaarden

Voor het logeren is een beschikking van uw gemeente nodig of een indicatie afgegeven door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Het logeren bij Siloah wordt bekostigd door middel van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Jeugdwet of de Wet langdurige zorg (Wlz).

Financiering

Financiering

De financiering vindt plaats in Zorg in Natura (ZIN) of door middel van een Persoonsgebonden budget (PGB). Voor het logeren moet u een eigen bijdrage betalen. De hoogte hiervan is afhankelijk van het eigen inkomen. Deze bijdrage wordt door het Centraal Administratie Kantoor (CAK) rechtstreeks bij u in rekening gebracht.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Logeren of gaat u graag met iemand in gesprek over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!