Mooie ontwikkeling op de Leidsche Hoeven!

In 2018 zijn de “Stichting Siloah” en de “Stichting Natuurbeleving Leidsche Hoeven” een samenwerking gestart. Deze samenwerking heeft als doel: medemensen met een beperking een fijne dagbesteding te bieden. Siloah wil namelijk mensen dienen die kwetsbaar zijn en daarmee doen wat de Heere van ons vraagt. Niet alleen omdat het onze Bijbelse opdracht is onze naaste lief te hebben, maar juist ook omdat we dit ervaren vanuit ons hart.   

Inmiddels is de samenwerking tussen beide stichtingen uitgegroeid tot een bloeiende organisatie. Op de Leidsche Hoeven vinden nu dagelijks zo’n 40 cliënten hun dagbesteding. 

Dit omvat o.a. werkzaamheden in de bakkerij, werkplaats, lunchroom, winkel en het atelier. Ook worden werkzaamheden verricht voor bedrijven en wordt b.v. jaarlijks een groot aantal kerstpakketten samengesteld met zelfgemaakte producten.  

De Leidsche Hoeven is een niet meer weg te denken locatie geworden om een gezellige lunch te gebruiken, een vergadering te houden, een verjaardag te vieren of een fietstocht of wandeling te beëindigen. 

De stichtingen Siloah en stichting de Leidsche Hoeven hebben nu de opstartfase achter de rug. Hierdoor is het mogelijk dat Siloah de totale organisatie van de locatie en werkzaamheden zelfstandig uit gaat voeren, zoals zij dat ook al op andere plekken in Nederland doet. 

Daarom zal per 1 juli 2024 de Leidsche Hoeven doorgaan als prachtige locatie voor het bieden van een mooie dagbesteding voor onze medemensen met een beperking en voor jou/u als gelegenheid voor een heerlijk kopje koffie, een gezellige lunch, een rustige vergadering, leuke verjaardag of als eindpunt voor een wandeling of fietstochtje.  

U bent van harte welkom! 

Heeft u als bedrijf een leuke opdracht voor onze cliënten? We staan graag voor u klaar! Neem contact op door te mailen naar leidschehoeven@siloah.nl.