Opening atelier en winkeltje Siloah Bodegraven

Op 17 september jl. 10.00 uur heeft de officiële opening plaatsgevonden van het atelier en het winkeltje van Siloah-locatie De Dorsvloer in Bodegraven. Na een toespraak van de Raad van Bestuur, de wethouder en het management zijn de linten doorgeknipt en is de opening een feit. Zowel het atelier als het winkeltje zijn verhuisd naar het winkelcentrum Broekvelden van Bodegraven en zijn sinds 1 september in bedrijf!

In het atelier worden door cliënten producten gemaakt, zoals kaarten, broodplanken, tekstborden en knuffels. Vervolgens worden deze producten in het winkeltje verkocht, waar ook weer cliënten bij helpen. Het atelier en het winkeltje grenzen namelijk aan elkaar. Cliënten krijgen op deze manier zinvolle dagbesteding en zij kunnen bezoekers blij maken met een zelfgemaakt product.

In het atelier en het winkeltje staat de cliënt centraal. De medewerkers proberen de cliënten zoveel mogelijk bij het werk te betrekken. Het gaat niet om het draaien van productie en het verkopen van producten, maar om het samenwerken met cliënten.

Voor wie het leuk vindt om een keer een bezoekje te brengen aan het atelier, het adres is Vromade 2 in Bodegraven!

Terugblik opening: https://youtu.be/9ulyLE4HLL4