Over De Dorsvloer

De Drukkerij

De Drukkerij is één van de dagbestedingsgroepen op DAC De Dorsvloer. De groep bestaat uit 10 cliënten met behoefte aan structuur en duidelijkheid. Zij kunnen eenvoudige werkzaamheden uitvoeren. Onze cliënten genieten van zinvolle activiteiten en worden er blij van als ze voor andere mensen werk kunnen verrichten. Tevreden klanten geeft hen een gevoel van voldoening en eigenwaarde. Graag staan zij voor u klaar! Meer weten? Neem dan contact op via telefoonnummer 0172-640042.

Het Atelier

Onze cliënten van werkgroep “Het Atelier” maakt de leukste cadeautjes en producten! Kom eens langs in ons winkeltje. Dit kan op werkdagen tussen 9.30-16.00 uur op DAC De Dorsvloer aan de Broekveldselaan 20 in Bodegraven. Ons assortiment is wisselend. Zo hebben we bijvoorbeeld rondom vader-/moederdag de leukste cadeau’s voor vaders en moeders. Ook hebben we veel leuke kraamcadeautjes en een uitgebreide collectie met mooie handgemaakte kaarten! Wij werken ook op bestelling, vraag naar de mogelijkheden! We zijn bereikbaar via telefoonnummer 0172-640045.

De Werkplaats

Dagbestedingsgroep “De werkplaats” biedt cliënten een nuttige dagbesteding. En daar kunt u bij helpen! Cliënten dragen op deze manier bij aan de maatschappij en zo zijn ze duurzaam, nuttig en milieubewust bezig! Wij verzamelen oud ijzer en andere metalen. Ook dit kunnen we in overleg ophalen. Voor meer informatie, bel naar 0172-640046.

De Bakkerij

Dagbestedingsgroep “De Bakkerij” bakt de lekkerste producten! Cliënten bakken geheel zelfstandig of met hulp een lekkere appeltaart, cake, koekjes of chocola. Iets bestellen? Bel naar 0172-640033. Neem ook een kijkje in onze webshop waar producten van de Bakkerij te zien zijn!