Het gaat dan ook veel verder dan ‘zorgen voor’. Wij nemen een belangrijke plaats in in hun leven, maar andersom helpen zij ons ook op een andere manier naar het leven te kijken. Vanuit deze gelijkwaardigheid delen we het leven met elkaar: een lach, een traan en natuurlijk een lekker kopje koffie of een gezellige activiteit. We hopen dat jij ook met ons wilt delen: de zorg voor jouw kind of familielid, of jouw expertise als (zorg)professional. Samen delen?

Deel jouw expertise: kom werken bij Siloah

Bij Siloah doen we betekenisvol werk. We verlenen zorg vanuit ons hart: we delen door liefde. De dagelijkse ontmoetingen met cliënten maken ons werk boeiend en afwisselend. Door te investeren in de ander en te durven geven, zorgen we dagelijks voor perspectief. Word jij onze nieuwe collega? Bekijk de vacatures bij jou in de buurt.

Deel uw tijd: word vrijwilliger bij Siloah

Vrijwilligerswerk bij Siloah is betekenisvol werk. Iedereen heeft eigen kennis, interesses en mogelijkheden. Samen kijken we naar de invulling van het vrijwilligerswerk dat bij u past. Door uw bijdrage als vrijwilliger maakt u het verschil! Uw hulp is onmisbaar voor onze bewoners. Neem gerust contact op en ontdek de mogelijkheden bij u in de buurt.

Deel de zorg voor uw kind of familielid

Bij Siloah willen we mensen dienen die kwetsbaar zijn vanwege hun beperking. Siloah biedt met meer dan 20 locaties door heel Nederland zorg en ondersteuning aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Dit doen we vanuit een Reformatorische identiteit.