Over De Klokkenberg

Woonlocatie De Klokkenberg is een pand wat rond 1900 is gebouwd. Het heeft tijdens de vorige eeuw dienst gedaan als pension. De laatste jaren stond het pand op de lijst om gesloopt te worden. Gelukkig is het pand ontrukt aan de slopershamer en gekocht door een Vastgoedbedrijf. Een jaar lang is men bezig geweest om de Klokkenberg te renoveren. Bij de renovatie is er een deel aangebouwd waar zich nu de woonkamers en keukens bevinden. Het resultaat is een prachtig, nostalgisch, monumentaal pand met een gezellige tuin voor een schommel, trampoline, skelter, kippenhok etc.

De cliënten komen bijna allemaal uit Nunspeet of directe omgeving. Op deze manier kunnen ze hun netwerk makkelijk onderhouden en uitbreiden.

Overdag zijn de cliënten actief op een DAC, boerderij of sociale werkplaats. Met een busje, met de trein, scooter of fiets vertrekken ze iedere dag naar hun werk. De Klokkenberg staat op een unieke plek in Nunspeet. Op loopafstand van het park, de winkels en de kerk.

Aan de achterzijde van De Klokkenberg is tevens nog een klein gebouw gesitueerd. Daar wonen ook Siloah cliënten, maar dat valt onder begeleid zelfstandig wonen. Deze mensen huren zelfstandig (scheiden wonen en zorg). We bieden ook begeleid zelfstandig wonen in de omgeving van Nunspeet.

Contactgegevens
Laan 50
8071 JB Nunspeet
T: (0341) 26 04 46