Vriendencomité Zeeland

Heerlijk samen fietsen op de duofiets, of alleen op de fietslabyrint en ‘onderweg’ genieten van bekend of onbekend landschap. Dat wordt ook gedaan tijdens de ritjes met de rolstoelbussen die aangeschaft konden worden dankzij het geld van het Vriendencomité!
Samen zingen bij het orgel of tot rust komen door de geluiden van de CRDL… Het kan allemaal dankzij de financiële middelen die Vriendencomité Zeeland verwerft. Deze gelden worden ingezet om het comfort en welzijn van onze cliënten te bevorderen.
Een mooi voorbeeld is de bouw van het tuinhuis in de tuin van locatie ‘De Rondas’. Met vereende krachten van cliënten, vrijwilligers en onze facilitair medewerker is deze gebouwd. Vriendencomité Zeeland heeft de financiële middelen geleverd om het interieur te vernieuwen. Zo kunnen de cliënten elkaar dagelijks ontmoeten in een comfortabele setting.

Vriendencomité Zeeland werft deze gelden door acties, verkopingen, donaties en soms legaten. Onze locaties De Beukelaar, De Boog, De Rondas in ’s Gravenpolder en de Klimroos in Tholen vallen binnen het ‘werkgebied’ van ons Vriendencomité.
Alle locaties zijn onderdeel van Zorggroep Sirjon. Dankzij de ANBI-status zijn de giften fiscaal aftrekbaar.

Steun ons Vriendencomité
Word (als donateur) vriend of vriendin van ons Vriendencomité! De bewoners van onze locaties profiteren direct van uw bijdrage. Al het geld komt direct ten goede aan de bewoner.

Uw bijdrage wordt bijvoorbeeld besteed aan:

  • Middelen voor ontspanning, zoals een nieuw orgel voor de woonkamer, een CDRL ter ontspanning.
  • Verfraaiing van de woonomgeving door de aanschaf van huiselijk meubilair, het ophangen van mooie groeps- en/of portretfoto’s.
  • Beweging bevorderende hulpmiddelen, zoals de duofiets, tandem en het fietslabyrint.

Vriendencomité Zeeland is blij met iedere gift. Of dat nu eenmalig is of een maandelijkse donatie.

U kunt uw donatie overmaken naar Rekeningnummer: NL50 RABO 0310746027  ten name van ‘Vrienden van Siloah Comité Zeeland’.